Over ons

Over ons

U kent MSD als ontwikkelaar van innovatieve geneesmiddelen en vaccins. Maar we doen meer om de kwaliteit van zorg duurzaam te verbeteren, onder meer via onze MSD Academy. Sinds 2008 organiseren wij hoogwaardige (en hooggewaardeerde) nascholingen voor u en uw collega’s. Samen met experts ontwikkelen wij nascholingen op maat, ter ondersteuning en bevordering van uw goede werk in de frontlinie van de zorg. Naast één- en meerdaagse klassikale nascholingen bieden we een online programma, met e-learnings, virtuele congressen en webcasts.

In 2020 is ons platform getransformeerd tot digitale startplaats voor iedere zorgprofessional die aan de slag wil met geaccrediteerde nascholingen. Heeft u specifieke wensen voor een scholing of bent u op zoek naar maatwerk? Neem dan contact op met het MSD Academy-team.

Ontmoet het team

MSD beschouwt het aanbieden van onafhankelijke, medische nascholingen op topniveau al jarenlang als één van haar kerntaken. Achter de schermen werkt een toegewijd team met veel passie én plezier aan het ontwikkelen en organiseren van de best mogelijke MSD Academy-nascholingen.

Ons team bestaat uit meerdere ervaren projectmanagers. Heeft u een vraag of opmerking over de MSD Academy? Neem dan gerust contact op met een van ons. Wij helpen u graag verder!

Foto Florentien

Florentien van der Spek

MSD Academy manager

Florentien werkt sinds 2015 voor MSD. Ze is begonnen als accountmanager binnen het vakgebied immunologie en heeft daar veel geleerd over het Nederlandse zorgsysteem. Opgeleid als kinesitherapeut en revalidatiewetenschapper aan de K.U. Leuven weet Florentien als geen ander hoe belangrijk het is om op de hoogte te blijven van medische ontwikkelingen en te blijven leren van elkaar. Als MSD Academy manager is Florentien verantwoordelijk voor de strategie en de inhoud van het platform.

Foto Petra

Petra Vereb

Projectmanager MSD Academy

Petra is een ervaren project manager binnen de farmaceutische industrie zowel voor nascholingen, congressen als evenementen. Zij is reeds jaren werkzaam bij MSD, en heeft diverse functies bekleed. Met haar opgebouwde kennis en de contacten binnen de diverse disciplines van de Health Care Professionals, ontstaan er inhoudelijke kwalitatieve goede nascholingen. Zij heeft aan de wieg gestaan van de huidige MSD Academy. Petra is gedreven, enthousiast, professioneel en zeer klantgericht.

Contact

Heeft u een vraag over uw MSD Academy-account of over uw registratie voor een nascholing? Of wilt u inhoudelijk reageren op iets dat met de MSD Academy te maken heeft? Belt u ons dan op 0800-0227222 (op werkdagen van 9:00 uur tot 17:00 uur) of mail naar info@msdacademy.nl.

Gaat uw vraag of opmerking over één van onze geneesmiddelen of vaccins? Of wilt u een bijwerking melden? Belt u dan naar 0800-9999000 (op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur) of mail naar medicalinfo.nl@merck.com.

Over MSD

MSD is het grootste en meest veelzijdige geneesmiddelenbedrijf van Nederland. Zo’n 6.000 mensen werken in ons land mee aan het ontwikkelen, produceren, verpakken en distribueren van innovatieve geneesmiddelen en vaccins. Samen dragen zij op die manier bij aan een betere gezondheid van mensen en dieren in meer dan 140 landen.

Kijk op www.msd.nl voor meer informatie.

Over MSD Connect

Het is voor artsen van groot belang om op de hoogte te zijn van de laatste informatie omtrent de geneesmiddelen die zij voorschrijven. MSD vindt het daarom belangrijk dat er een centrale plek is waar artsen online toegang hebben tot niet alleen de laatste productinformatie, maar ook andere materialen die de zorgverleners en patiënten ondersteunen. Met het platform MSD Connect wordt het voor artsen gemakkelijk om deze informatie op ieder moment tot hun beschikking te hebben.

Ga naar www.msdconnect.nl voor het volledige aanbod.

Over Lab1891

Sinds 1891 zet MSD zich in om nieuwe manieren te vinden om ziekte te behandelen en te voorkomen – van de ontdekking van vitamine B1 tot het eerste mazelen vaccin. Hoewel we trots zijn op ons verleden, zijn we enthousiast over de toekomst. We streven ernaar om een gezondere en betere toekomst te creëren voor mensen wereldwijd.

Innovatie komt voort uit gezamenlijke ambities en teamwork. Daarom is Lab1891 gebouwd rondom partnerships met artsen en entrepreneurs. Met ons open innovatie platform worden alle stakeholders in staat gesteld om ideeën tot schaalbare oplossingen te ontwikkelen die de kwaliteit van zorg verhogen en de totale kosten van het zorgsystem verlagen.

Meer weten? Kijk op www.lab1891.com voor meer informatie.