Nascholing

Online nascholing

PH360 - Podcast 4

Beschrijving

In deze podcastserie gaat Tom van ’t Hek samen met gespecialiseerd PH longartsen, cardiologen, reumatologen en PH verpleegkundigen in gesprek over de meest uiteenlopende onderwerpen rondom het herkennen, verwijzen, diagnostiseren en behandelen van Pulmonale Hypertensie.

 

#04 Wanneer doorverwijzen vanuit de cardioloog

In deze podcast wordt het doorverwijzen van PH-patiënten vanuit de cardioloog besproken, met de nadruk op juiste en tijdige doorverwijzing.

Tijdens deze podcast komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Doorverwijzen van patienten vanuit de cardioloog
  • Belang van juiste en tijdige doorverwijzing

Tom van 't Hek in gesprek met Arie van Dijk, Cardioloog Radboudumc

Bericht over accreditatie: Deze podcast heeft geen accreditatie toekenning gekregen, met als reden vanuit de accreditatie commissie: Educatieve Podcasts zijn onder de aandacht van de accreditatie commissies. De ontwikkelingen worden gevolgd, echter op dit moment worden aanvragen voor educatieve podcasts niet in behandeling genomen.

 

 

Specialisme

Geen bepaalde specialismen

Accreditatie

Geen punten

Bericht over accreditatie: Deze podcast heeft geen accreditatie toekenning gekregen, met als reden vanuit de accreditatie commissie: Educatieve Podcasts zijn onder de aandacht van de accreditatie commissies. De ontwikkelingen worden gevolgd, echter op dit moment worden aanvragen voor educatieve podcasts niet in behandeling genomen.

Registreer u hier

Deze online nascholing is geopend, maar de geaccrediteerde inhoud wordt voorlopig (nog) niet getoond.

Registreer voor deze online nascholing