Nascholing

Online nascholing

PH360 - Podcast 2

Beschrijving

In deze podcastserie gaat Tom van ’t Hek samen met gespecialiseerd PH longartsen, cardiologen, reumatologen en PH verpleegkundigen in gesprek over de meest uiteenlopende onderwerpen rondom het herkennen, verwijzen, diagnostiseren en behandelen van Pulmonale Hypertensie.

 

#02 Kenmerken van een PH-patiënt

In deze podcast worden de algemene patiëntkenmerken en symptomen besproken. De ervaringen van patiënten en het belang van tijdig herkennen worden toegelicht.

Tijdens deze podcast komen de volgende onderwerpen aan het bod:  
  • Algemene patientenkenmerken en symptomen
  • Wat zijn de ervaringen van patienten
  • Wat betekent PH voor patienten
  • Het belang van tijdig herkennen van PH

Tom van 't Hek in gesprek met Toon Duijnhouwer, Congenitaal cardioloog Radboudumc & Liesbeth ten Klooster, Longarts St. Antonius Ziekenhuis

Bericht over accreditatie: Deze podcast heeft geen accreditatie toekenning gekregen, met als reden vanuit de accreditatie commissie: Educatieve Podcasts zijn onder de aandacht van de accreditatie commissies. De ontwikkelingen worden gevolgd, echter op dit moment worden aanvragen voor educatieve podcasts niet in behandeling genomen.

 

Specialisme

Geen bepaalde specialismen

Accreditatie

Geen punten

Bericht over accreditatie: Deze podcast heeft geen accreditatie toekenning gekregen, met als reden vanuit de accreditatie commissie: Educatieve Podcasts zijn onder de aandacht van de accreditatie commissies. De ontwikkelingen worden gevolgd, echter op dit moment worden aanvragen voor educatieve podcasts niet in behandeling genomen.

Registreer u hier

Deze online nascholing is geopend, maar de geaccrediteerde inhoud wordt voorlopig (nog) niet getoond.

Registreer voor deze online nascholing